WORD DEELNEMER EN BESTEL ONLINE

Als je je aanmeldt, word je deelnemer en krijg je toegang tot de webshop op onze site. Bestellen doe je dus online en is heel simpel. Om de week ontvang je een herinneringsmail van ons met nieuwtjes, de winkelopeningstijden en de link naar de webshop. Daarop vind je het actuele aanbod van het seizoen waaruit je zelf kunt kiezen. Als je je bestelling voltooid hebt, krijg je per mail een bevestiging. Ook als je besluit om een keer niet te bestellen, kan dat.

HAAL JE BESTELLING OP VASTE UITGIFTEDAGEN OP

De gezamenlijke bestelling wordt direct doorgegeven aan de boer en zij leveren deze op vaste uitgiftedagen af. Dit gebeurt op twee uitgifte-locaties in Bussum. Woensdag op de Bijlstraat en vrijdag in het Bijenhuisje aan de Huizerweg. Op de uitgiftedagen kun je je bestelling tussen 12:00-14:00 uur ophalen. Deze staat klaar in een krat of doos, dus neem vooral je eigen boodschappentas mee. Betalen kan uitsluitend per pin. Iets vergeten of te weinig besteld? Geen punt! Doordat we minimale hoeveelheden moeten afnemen, houden we soms producten over die je kunt kopen in de losse verkoop.

Zie de agenda voor de verschillende uitgiftedata.

HELP ZO NU EN DAN MEE

De Groenteclub maken we met elkaar. Samen kunnen we ervoor zorgen dat verse biologische groente bereikbaar is voor een groot publiek. Daarom is meehelpen een voorwaarde om deel te nemen aan de Groenteclub. Dit betekent dat je ongeveer één keer per zes weken meehelpt op jouw uitgiftedag in de ochtend van 09:00 – 12:00 uur of middag van 12:00 – 14:45 uur. Het helpen bestaat uit het uitladen van de gebrachte groenten, wegen, samenstellen van de bestellingen en het opruimen na afloop. Dit doe je met elkaar en is nog heel gezellig ook! Lukt dit niet of ben je fysiek niet in staat om mee te helpen?  Laat het ons weten. Misschien heb je een ander talent waar je de Groenteclub mee kunt ondersteunen.

HART VOOR KWALITEIT, ELKAAR EN DE NATUUR

Deze kernwaarden zie je op verschillende manieren terug in ons initiatief.
Wil jij bijdragen aan deze waarden en raken ze ook jouw hart?
Wees dan van harte welkom!

• Kakelverse biologisch (dynamische) producten van eigen bodem, waarbij ook kromme groenten welkom zijn
• Een eerlijke prijs voor de boer zodat hij zijn duurzame manier van produceren kan voortzetten
• Samenwerken waardoor producten voor de deelnemers betaalbaar zijn, ook voor mensen met een beperkt budget
• Vrijheid in je keuze uit de producten van het seizoen
• Weinig vervoerskilometers en bewust (her)gebruik van verpakkingsmaterialen
• In contact met ‘onze’ boeren die hun bedrijfsvoering speciaal hebben ingericht op het direct leveren aan consumenten
• Veel gezelligheid en verrassende, nieuwe contacten op de uitgiftedagen
• Gebruik maken van ieders talent voor een goed en gezamenlijk doel