Zelf een Groenteclub beginnen

Steeds meer mensen kiezen voor bewust leven. We maken bewustere keuzes met betrekking tot onze relaties, werk, producten en ons voedsel. We willen weten wat er in of op ons eten zit en waar het vandaan komt. We willen vooral gezond en eerlijk eten. In de huidige tijdsgeest onstaan er meer gezamenlijke initiatieven. Daarvan is onze Groenteclub een goed voorbeeld.

Met ons initiatief krijgt de biologische boer een eerlijke prijs voor zijn met liefde en aandacht geteelde producten. Onze deelnemers weten waar de producten vandaan komen en men kan bovendien tegen een aantrekkelijk prijs, kraakverse, biologisch en biologische producten bestellen en eten! Dit is mogelijk omdat De Groenteclub geen winst maakt en ons initiatief door alle leden wordt gedragen en iedereen meewerkt en betrokken is.

Omdat onze boeren en onze deelnemers zeer enthousiast zijn en wij alleen maar positieve reacties krijgen als wij over ons initiatief vertellen, geloven wij stellig dat er behoefte is aan meerdere, soortgelijke initiatieven in de regio of in het land. Indien jij zelf overweegt een soortgelijk initiatief op te starten, stuur dan een mailtje naar info@groenteclub.nl. Wellicht kunnen wij je helpen door onze ervaringen met je te delen of kunnen we je helpen bij het opstarten.

Bewegwijzering Zorgboerderij

Bewegwijzering Zorgboerderij