Deelnemer zijn/Deelnemer worden

Deelnemer zijn
Als je deelnemer bent van De Groenteclub kun je iedere twee weken biologische en biologisch dynamische groente, fruit, kaas en/of eieren bij ons bestellen. Je kunt uit het seizoensgebonden assortiment zelf kiezen wat en hoeveel je per keer bestelt. De producten komen rechtstreeks van de boer en zijn relatief goedkoop aangezien er geen tussenhandel tussen zit.

Een voorwaarde om deelnemer te zijn is dat je minimaal één keer per zes weken mee helpt op een woensdag of vrijdagochtend of -middag. Op deze dag worden de bestelde producten door onze boeren naar Bussum gebracht en de bestellingen worden klaargezet en uitgegeven. Als deelnemer help je één keer per zes weken mee bij het uitladen, wegen,  09.00 – 12.00 uur of een middagdienst van 12.00 – 14.45 uur. In beide diensten werk je samen met andere leden. Het is lekker aanpoten, maar ook gezellig om samen te werken en elkaar beter te leren kennen.

Deelnemer worden

Als je geïnteresseerd bent in ons initiatief, nodigen wij je van harte uit om eerst eens langs te komen op één van onze verdeel/uitgifte woensdagen op onze groente locatie in Bussum. We willen graag eerst persoonlijk kennis met je maken en je kunt dan gelijk zien hoe we te werk gaan.
Schrijf je in via onderstaand formulier als je geïnteresseerd bent. Dan nemen wij contact met je op.

Nieuwe groenteclub leden aanmelden
Voornaam
Achternaam
Type je e-mailadres
Bezig met versturen

 

Geen zorgen, wij houden ook niet van Spam!